Trailerudlejning i København, Aarhus, Aalborg og Odense

Er du på udkig efter en trailer til fx at skille dig af med haveaffald eller køre på genbrugspladsen? Det kan være, at du skal i IKEA og handle møbler, eller fx i SILVAN eller Bilka og handle stort ind, og så skal du måske lige bruge en trailer.

Du finder Freetrailer over alt i hele Danmark, uanset om det er storbyerne eller mindre byer såsom Roskilde, Herning, Horsens, Hillerød, Randers, Silkeborg, Køge osv.

Det skal dog siges, at Freetrailer primært tilbyder trailerudlejning i Aarhus, Aalborg og København.

Lån en trailer, helt gratis!

Freetrailer er Danmarks billigste trailerudlejningsvirksomhed, men faktisk kan du også låne en trailer helt gratis. Det koster nemlig ikke noget, hvis du blot skal bruge traileren i en dag. Så længe du leverer traileren tilbage til tiden, og traileren afhentes direkte hos Freetrailer uden forhåndsreservation.

Det behøver ikke at være dyrt at leje en trailer.

Forskellige trailer typer

Der er forskellige typer og størrelser af trailere afhængig af behov.

  • Lukket flyttetrailer
  • Åben trailer
  • Trailere med tip
  • 2-akslede trailere
  • El-cykler

Uanset hvilket behov du har, er der noget for enhver smag. Besøg Freetrailers hjemmeside og læs mere – vi støtter formålet om deleøkonomi og opfordrer dig til, at gøre det samme. Sammen deler vi mere!

Hjælp os med at dele budskabetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
One comment Tilføj dine
  1. Davs mig og min mand skal flytte ting fra Holbæk/kbh til Århus og vil høre om i kan leje os en med afhentning et sted og aflevering i århus? ? Med venlig hilsen stine svane og Peter Sakstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *