Vælg en side

Ny tandlæge i Vanløse

Når det kommer til at finde en tandlæge i Vanløse, har man mange gode muligheder, men nu er der kommet endnu en og her er tale om en rigtig god nyhed for indbyggerne i Vanløse og omegn. Tandbro, som allerede har klinikker flere steder i hovedstadsområdet, har valg at lokationen af deres nye klinik skal ligge i Vanløse. Så hvis du af en eller anden grund ikke har en tandlæge lige nu eller har et ønske om at skifte til en anden tandlæge, så får du her en gylden mulighed. Herunder kan du læse mere om hvorfor.

Tandbro tilbyder fleksible betalingsløsninger

En af de største fordele ved at have Tandbro som tandlæge, er de fleksible betalingsmuligheder. Hos Tandbro anerkender man, at det at gå til tandlæge kan være en utrolig stor udgift for mange. Desværre er det ikke muligt at tilbyde behandler til priser langt under markedsprisen, da tandlægernes udgifter er store, men for at komme deres klienter i møde, tilbyder Tandbro rente- og gebyrfri afbetaling. Dette i sig selv er fantastisk, men derudover kan man også dele sine betalinger op i mange små bidder. Det gør at dem der ikke har været til tandlæge i mange år, fordi de ikke har råd til det, kan ånde lettet op – nu er det muligt.

Tandbro har stort fokus på tandlægeskræk

En anden stor fordel ved at være klient hos Tandbro, er det store fokus de har på at skabe en behagelig og tryg oplevelse for deres patienter. Hos Tandbro har man stor forståelse for at mange danskere lider af tandlægeskræk og arbejder hårdt på at være en klinik, som ved hjælp af empati, kommunikation og god tid til den enkelte patient, kan være med til at håndtere og måske endda helt fjerne frygten hos deres patienter.