Vælg en side

Så er Byg og Ide ApS måske dem du leder efter. Byg og Ide består af murer og tømrer, der sammen laver totalentrepriser med fokus på kvalitet, god service og godt håndværk.

En dygtig tømrermester i København

Vi løser både store og små opgaver inden for hele tømrerbranchen. Vores erfaring er 100% solid og vi vægter øje for kvalitet og detalje højt. Med vores erfaring, får du altid et resultat både du og vi kan være stolte af, og det bliver leveret til tiden på aftalt deadline. Søger du en tømrer i København, så tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud.

Murer der bygger på godt håndværk

Med Byg og Ide som din murer i Valby og hele København, får du med garanti leveret et godt resultat som du længe kan være glad for. Vi gør dagligt vores ypperste for at være på forkant med branchen. I dag er det vigtigt at man skilder sig ud i en konkurrencepræget branche, og det gør vi gennem god omtale og glade kunder.

Tillid er vigtigt

Hos Byg og Ide vægter vi tillid højt. Det er vigtigt at vores kunder er glade og tilfredse gennem hele forløbet, og at de først og fremmest føler sig trygge ved os og stoler på os. Når man lukker “fremmede” ind i sit hjem, er det vigtigt at man kan stole på dem. Derfor gør vi alt i vores magt for, at du som kunde føler dig tryg og har tillid til os gennem hele forløbet.

Resultater der taler for sig selv

Vi laver kvalitet, hver gang. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, men sørger samtidig med, at prisen er i orden. Her kan vi yde god rådgivning, så du altid får mest for dine kroner og øre.

Vi sætter stor ære og stolthed i at leverer et godt stykke håndværk, uanset hvilken type opgave vi udfører.

Derudover har vi gode faste samarbejdspartnere, så vi kan udføre entreprise og byggefirma i København og Nordsjælland efter jeres ønske.

Mangfoldighed af opgaver

Som totalentreprenør tilbyder vi et stort udvalg af kompetencer og byggeopgaver. Vi tilbyder bl.a.:

Få et tilbud helt uforpligtende

Kontakt Byg og Idé i dag for et uforpligtende tilbud.

Gammel Jernbanevej 37, 2500 Valby
CVR: 37463310

Tømrerafdelingen: Tonni på tlf. 27 62 28 95
Murerafdelingen: Simon på tlf. 27 20 63 55

E-mail: info@byg-ide.dk