Vælg en side

Og hvorfor skulle man mon så gøre det? Ja det skal jeg sige dig. 

I dag foregår alting online. De gamle metoder og regler er ikke længere gældende. Såfremt du har evnerne eller kender én der kan hjælpe dig, anbefaler jeg at du laver dit CV online.

Mulighederne er uendelige, og det er nemt for en mulig arbejdsgiver at tage et kig på din hjemmeside, fremfor at skulle læse en roman skrevet i Word.

– Klik her og se et eksempel på online CV hjemmeside

På ovenstående eksempel kan du se, hvordan det hele præsenteres meget professionelt. Der er et personligt billede, som i øvrigt altid bør være professionelt taget, samt en fangende overskrift. Efterfølgende er hjemmesiden delt op i forskellige sektioner, hvor man bl.a. kan læse omkring historien, kompetencer, tidligere erfaring og uddannelse.

Du har yderligere mulighed for at blive headhuntet, når dit CV ligger online og tilgængeligt. Det har du ikke, hvis dit CV kun ligger i form af et Word-dokument på din computer. Med det sagt, så er du naturligvis nødt til at skilte med din hjemmeside på diverse jobportaler og sociale medier såsom Facebook, Twitter og særligt LinkedIn.

Du kan gøre det gratis

I dag findes der forskellige gratis hjemmeside løsninger, som du kan gøre brug af, såfremt du ikke er en haj til webdesign og hjemmesider. Det er ganske simpelt at bruge og ofte helt gratis – tag og søg på Google under “Gratis hjemmeside”, så kommer der nogle af løsninger.

Alternativt kan du få hjælp af et professionelt bureau eller en selvstændig webdesigner. Men når det kommer til et personligt CV, er det vigtigt at vedkommende du vælger, er villig til at arbejde tæt sammen med dig, så i rammer det helt rigtige udtryk.