Vælg en side

Hvem skal montere din næste elevator?

Står du med hænderne midt i et større byggeprojekt – og skal den nye bygning indeholde en elevator? Så læs hellere med her!

Du kan nemlig indhente mange forskellige tilbud fra forskellige elevatorfirmaer og -montører. Det som du skal have for øje er, hvad dine præcise behov er, og hvad du er villig til at betale for servicen. (Se også: Hvad koster montering af en elevator?)

Disse overvejelser er vigtige at gøre sig inden, man træffer den endelige beslutning. Har man allerede konkretiseret sine behov og den ønskede pris på forhånden, inden man indhenter de forskellige tilbud, vil man også have nemmere ved at sortere de mindre interessante og realistiske tilbud fra. På den måde får man hurtigere et klart og præcist overblik over ens muligheder – og hvad det kommer til at koste.

Disse overvejelser klæder dig, med andre ord, på til at stå stærkere i en mulighed forhandlingssituation. Tilmed sparer du også en masse tid i din overvejelsesfase, fordi du er dine egne kriterier og prioriteringer bekendt.

Hvorfor vælge en elevator?

Du skal vælge en elevator fordi du åbner op for flere muligheder. Bygger du eksempelvis et lejlighedskompleks, vil en elevator øge byggeriets værdi. For elevatoren muliggør netop, at både ældre og gangbesværede uden problem også kan bo på 6. sal. Du minimerer således begrænsningerne og sikre, at dit byggeri henvender sig til et endnu bredere spektre af mennesker.

Samtidig må vi også have øje for gruppen af mennesker, der ikke vil tage en lejlighed i betragtning, såfremt lejligheden ikke har elevator tilknyttet. Desuden kan elevatoren også være ganske kærkommen og fordelagtig, når folk både flytter ind og ud af bygningen. Det er ganske smart blot at transportere de tunge møbler og genstande ned (eller op) ved at benytte elevatoren som hjælpende hånd.

Ligeledes kan elevatoren være ganske behjælpelig i det daglige. Eksempelvis kan det være utroligt hårdt – og ikke mindst dårligt for ryggen – at slæbe tunge indkøbsposer op på 6. sal flere gange i ugen. Ligeledes vil elevatoren igen være skånsomt redskab for at passe bedst muligt på kroppen – og samtidig sikre at varerne kommer sikkert frem.

Ikke desto mindre er der også flere og flere butikker eller storcentre, der vælger at tilbyde deres kunde – og ansatte – at benytte sig af en elevator. Personligt finder jeg denne løsning ganske fordelagtig.

Det handler derfor om at finde den rette løsning for dig – som tilgodeser dine behov og hvad, du har brug for.

MinElevator monterer elevatorer i København – besøg dem her.