Vælg en side

Er du træt af, at fliserne på terrassen bliver angrebet af alger hvert eneste år?

Alger kan hurtigt få en ellers velplejet og flot terrasse til at ligne noget, som er ved at blive tabt til naturen. Selvom planterne ikke er decideret skadelige, så skaber de alligevel et udseende, som bare ikke hører hjemme på en flot terrasse, og det er derfor noget, man ofte kaster sig over for at bekæmpe. Men selvom man bekæmper dem år efter år, så vender de alligevel tilbage, og det kan tit virke som en tabt kamp.

Der er dog en løsning på dine problemer: En god imprægnering af fliser.

Bevar terrassens skønhed

Ved at imprægnere fliserne skaber man nemlig en tynd form for hinder over dem, som man ikke umiddelbart kan se med det blotte øje. Det vigtige ved denne hinde er dog, at den lægger sig i de mange bittesmå revner og huller i fliserne eller stenene, som netop er der, hvor algerne sætter sig fast og begynder at gro fra. Når algerne ikke kan få ordentligt fat i disse revner, så kan de nemlig ikke slå de rødder, de har behov for, for at kunne leve.

Du kan derfor helt undgå, at algerne sætter sig i fliserne på terrassen, hvis du blot sørger for at få fliserne imprægneret korrekt, og du får derfor en terrasse, som ser helt perfekt ud året rundt – år efter år.

Det er dog ikke alle, som kan kaste sig ud i et projekt som dette. Det kræver, at man ved lidt om sagerne, så man får perfekt dækning, og at man har den nødvendige tid til opgaven også. Derfor kan det være en god ide at søge professionel hjælp, så opgaven bliver løst korrekt, så der ikke opstår huller eller pletter med alger.