Vælg en side

Ryger din mobil ofte ud af din hænder i en hurtig vending? Bander du ofte over, at du er klodset? Hvis du er én af dem, der har svært ved at passe på sin mobil, så er der nogle forholdsregler som kan være ganske fornuftige. Læs med her og få nogle tips til, hvordan du håndtere en smadret mobil.

En ødelagt skærm?

Hvis din skærm er helt ødelagt, så skal den skiftes. Det handler blandt andet om, at det ser bedre ud eller at det er lettere at læse på skærmen og se billedere på skærmen. Men det handler i høj grad også om, at hvis du har brud i din skærm, så er din mobil meget følsom.

Hvis du cykler hjem i silende regnvejr, så kan du risikere, at den kortslutter helt. Du skal derfor sørge for at skifte din skærm, hvis den er i stykker. Det koster i alt fald mindre end at købe en helt ny mobil.

Få dig et cover

Et forebyggende trick er at købe et cover til din mobil. Når du har fået ny skærm i, skulle du nødigt smadre den igen. Et mobilcover på mobilen tager de værste stød og beskytter desuden også mod de værste vandskader. Derudover beskytter det mobilen for ridser og snavs, så hvis du en dag vil sælge din mobil, så fremstår den næsten som ny.

Få panserglas på skærmen

Ved at lægge et panserglas på din skærm kan du sikre dig mod en smadret skærm. Det er et meget effektiv trick og det koster ikke det store. Du kan tabe din mobil flere gange på hårde overflade uden at skærmen tager skade. Og hvis panserglasset går i stykker, så skifter du bare det. Det er altså den ultimative beskyttelse. Hvis du både får cover og panserglas, så er du hel garderet, uanset hvor klodset du måtte være.