Vælg en side

Udvalgt billede 2: https://unsplash.com/photos/Kwg6xKwBNGA

Alger er ikke bare ærgerlige at se på, i din indkørsel, på din flisegang og på din terrasse. De er også direkte skadelige og med til at ødelægge dine fliser. Men det behøver ikke købe spritnye fliser af den grund – med en algerens bliver din bolig så god som ny! 

Det ser bare ikke godt ud med grønlige plamager på de hvide fliser. Og desværre fører de direkte op til din hoveddør og er det første, gæster såvel som forbipasserende ser. På terrassen er det bestemt heller ikke nogen fryd, og de snavsede fliser indbyder langt fra til bare fødder om sommeren. 

Men før du bruger en masse penge på at investere i nyt, så overvej lige en algerens. Vi tilbyder algerens, fliserens og terrasserens hos Algekvit, og det er både en mere økonomisk og bæredygtig løsning for dig. 

Algerens er godt for planet som pengepung 

Ja, den er god nok. Med algerens bliver din terrasse og dine fliser funklende fin og ny at se på, og det koster dig færre penge, end hvis du skulle købe og få lagt helt nye fliser. Og hvad angår vores planet, er der for tiden ikke noget, der giver mere mening end at genbruge, hvad vi kan. Dine gamle fliser skal bare pudses op, så kan de holde mange, mange år endnu. 

Hvad er algerens 

Algerens er nogenlunde så simpelt som det lyder – din terrasse, indkørsel eller flisegang renses for alger. Men også andre belægninger, som flisepest eller mos, er skadeligt, og det kan fjernes i samme ombæring. Der tages også højde for, at der bliver desinficeret under overfladen på fx dine fliser, sådan at belægninger her fjernes.  

Sidst, men ikke mindst, er det normalt at imprægnere efter en algerens, og det gør, at vand ikke trænger nær så let igennem dine fliser. Alt i alt sikrer det en meget mere langtidsholdbar og sund flise, og sådan én er både pæn og praktisk.