Vælg en side

Hos Studsgaard har de viden og erfaring til at hjælpe dig med enhver form for reparation eller vejledning af fartøjer. Uanset om det er en sejlbåd, motorbåd, fiskerbåd eller et andet fartøj kan de yde den hjælp, du har brug for. De specialiserer sig i skrogreparationer, motorvedligeholdelse og reparationer, elektronikinstallation og opgraderinger samt generel service til marinefartøjer. 

Studsgaard kan hjælpe med store som små opgaver 

Personalet hos Studsgaard er højtuddannede fagfolk inden for deres område, som har arbejdet på fartøjer af alle størrelser og typer. Med mange års erfaring bag sig kan de anbefale de bedste løsninger til at imødekomme dine unikke behov. Uanset om det drejer sig om en simpel glasfiberlapning eller en mere kompleks motorrevision, har de dig dækket ind. 

Foto: Unsplash – kom trygt i vandet med Studsgaard

Bliv vejledt af de bedste fagfolk 

Studsgaard tilbyder også vejledning, når du køber et nyt fartøj eller træffer beslutninger om, hvilke yderligere udstyr kan være nødvendigt. Hvis du ønsker at opgradere eller ændre dit fartøj, kan de give dig den rådgivning og ekspertise, der skal til for at sikre, at det bliver gjort rigtigt. De er altid klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have om dit fartøj, og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger i din situation. 

Kom i vandet med tillid 

Uanset hvilken form for reparation eller vejledning du har brug for til dit fartøj, er Studsgaard her for at hjælpe dig. Med deres mange års erfaring og kyndige personale får de arbejdet udført hurtigt og korrekt, så du kan komme tilbage på vandet med tillid. Uanset om det er en sejlbåd, motorbåd, fiskerbåd eller noget andet, så har Studsgaard styr på det. Kontakt dem i dag for at få flere oplysninger om, hvordan de kan hjælpe med at reparere og vejlede dig i forhold til dit fartøj.