Vælg en side

Dell er et af de største IT-firmaer på lige fod med eksempelvis Lenovo og Microsoft – og du har helt sikkert også ejet et eller andet Dell-udstyr på et tidspunkt i dit liv. Dell Technologies har efterhånden en afdeling i alle verdenshjørner og er specielt blevet populære grundet deres veludviklede servere. Dog har vi været nysgerrige på at vide lidt mere om denne verdenskendte IT virksomhed. Er du også nysgerrig? Læs med nedenfor!

Starten på Dell Technologies 

Dell Technologies er et amerikansk firma, som har hovedsæde i Round Rock, Texas, USA. Firmaet Dell er opkaldt efter grundlæggeren Michael Dell, som startede IT virksomheden helt tilbage i 1984, og Dell Technologies kom til verden grundet fusionen af Dell og EMC Corporation tilbage i 2016. 

Dell Technologies er specielt kendt for produktionen af computere og hardware til computere, og dette til en fordelagtig pris. Dell Technologies vision handler nemlig om, at skabe teknologisk adgang for alle slags mennesker hele jorden rundt. Derfor skal Dell Technologies produkterne have en pris, som de fleste kan betale for. Dette betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten!  

Foruden at være kendte for produktionen af succesfulde computere, er Dell Technologies senere hen også blevet meget kendte for deres Dell serverløsninger. Den store IT virksomhed bliver endda kaldt for “den største inden for servere”. 

Dell Technologies ønskede fra starten, at Dell Technologies produkterne kunne være med til at skabe en lettere fremtid og success for individuelle mennesker igennem adgang til teknologien. Dell Technologies har altid haft øje for individet på lige fod mod virksomheder, hvilket har gjort Dell Technologies produkterne kendte i ethvert hjørne af denne verden. 

Dell Technologies i vækst 

Siden starten på Dell tilbage i 1984 har den store amerikanske IT virksomhed opkøbt flere IT virksomheder. Et af de senere fusioner var af Dell og EMC Corporations, som uden tvivl fik megen opmærksomhed. Dette var to af verdens største IT firmaer, som pludselig slog hovederne sammen med blev til Dell Technologies. 

Dell Technologies popularitet 

Dell Technologies er blevet ekstremt populært – hvilket også har været med til at gøre alle disse fusioner og opkøb mulige. Måske det handler om Dell Technologies brand, som handler om at alle individer skal have nem adgang til teknologi – og deraf produkternes fordelagtige priser. Eller måske handler det om, at alle disse produkter ganske enkelt udfører et formidabelt stykke arbejde. 

Uanset hvad, er disse produkter fra Dell Technologies altså blevet meget populære både i forretningsverdenen, men bestemt også uden for.