Vælg en side

Er bolighandel en helt ny arena for dig? Bliver du forvirret eller står af, når der bliver talt om skøde, tinglysning og løsøre? For mange er boligmarkedet og bolighandel en hård nød at knække. De store beslutninger og de store summer af penge gør ikke presset mindre. Det kan være svært at navigere i, men heldigvis er der hjælp at hente for de helt grønne.

Den digitale bolighandel

Er du én af dem, der ikke ligefrem er tryg ved at gennemse dokumenter, så er der ingen grund til skam. Bolighandlens verden er vanskelig for mange, men der er heldigvis nogen, der er uddannet til at hjælpe nybegynderne på vej og gøre den komplicerede handel forståelig for de fleste. På

Nembolighandel.nu har de specialiseret sig i at digitalisere de traditionelle processer omkring både salg og køb af bolig. Du kan derfor orientere dig i deres beskrivelser af de forskellige dele af bolighandlen.

Få hjælp fra en advokat

Hvis du ønsker at være sikker på, at alt forløber som det skal, og hvis du føler dig usikker ved at klare det alene, så kan du ansætte en advokat til handlen. En advokat kan rådgive dig gennem hele forløbet. De kan både stå for dialogen mellem mægler og bank og kan også varetage kontakten med sælgers repræsentant. På den måde kan du slippe bekymringerne og være tryg med en professionel, der tager hånd om de mange papirer og aftaler.

Undgå faldgruberne

Det er en god idé at inddrage den juridiske rådgivning i et boligkøb, da det er vigtigt, at de juridiske ting er i orden. Hvis du for eksempel ikke får tinglyst boligens skøde korrekt, så kan der opstå problemer med rettigheden til boligen efter overdragelsen. Det er nemlig dét, der sikrer dig rettigheden til boligen. Der er altså mulighed for at træde forkert, hvis ikke man har mulighed for rådgivning eller vejledning.