Vælg en side

Hvem er den bedste webdesigner i 2019 – og hvem skal du vælge?

Det kan være svært at svare på. Der er utrolig mange dygtige webdesignere og webbureauer, der alle kan lidt forskelligt.

I denne artikel får du lidt baggrundsviden, som du kan tage med i bagagen, når du skal vælge en webdesigner eller et webbureau.

Vælg en der kan WordPress

Det kan være en god idé altid at vælge en der kan WordPress. I dag er WordPress uden lige det mest populære hjemmeside CMS. Over 40% af alle hjemmesiderne er lavet i WordPress – mens 67% af alle hjemmesider lavet i et CMS er i WordPress.

Det betyder, at når du skal have hjælp til WordPress, så er der mange webdesignere og webbureauer der kan hjælpe dig.

Hvad koster en hjemmeside?

Hjemmesider koster fra 5.000 kr. til 150.000 kr. Ja, et stort spænd!

Men…

Den normale pris på en hjemmeside er mellem 8.000 kr. og 15.000 kr., hvis du er i servicebranchen og skal have en hjemmeside til fx en håndværker, revisor osv.

Det kan være dyrt at vælge en amatør, da resultatet også vil være derefter.

Nogle webbureauer tilbyder pakkeløsninger, hvor en hjemmeside altid koster en bestemt pris. Hør hvad Webdesigner Nicolai Sørensen har at sige angående hjemmeside pris, når han besvarer spørgsmålet “Hvad koster en hjemmeside?”.

Få et tilbud fra en webdesigner

Vi har fået hjælp af webdesigneren Nicolai Sørensen. Vi har været glade for samarbejdet og det er gået lige til. Hele processen gik som forventet og vi kan ikke sætte en finger på arbejdet.

Han er selvstædig freelance webdesigner i København, men tilbyder hjælp til virksomheder og organisationer i hele Danmark.